Συμβουλές Καθαρισμού Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας
November 18, 2021
Show all

Cheerful pretty young Asian housewife cleaning kitchen counter with desinfecting spray

Ότι αγαπάμε αξίζει να ζει παντοτινά και για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να το φροντίζουμε..

Σας παρουσιάζουμε μερικές μικρές συμβουλές καθαρισμού για να διατηρήσετε τους αγαπημένους σας χώρους για πάντα ζωντανούς.

Ξύλινες επιφάνειες

Απαλά με ένα καθαρό υγρό πανί και προσεκτικά με ένα στεγνό. Αποφύγετε τη χρήση απορρυπαντικών ή σπρέι που μπορεί να καταστρέψει τη φωτεινότητα στο βερνίκι.


Laminate επιφάνειες

Καθαριότητα με ένα υγρό πανί ή με απορρυπαντικά για να πλένονται επιφάνειες, δεν πρέπει να περιέχονται λειαντικά ή διαλύτες με βάση την αλκοόλη.

Λακαριστές Επιφάνειες

Καθαριότητα με ένα μαλακό πανί και υγρό απορρυπαντικό. Ξεπλύνετε προσεκτικά με ένα στεγνό πανί. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά, διαλύτες ή προϊόντα με βάση το αλκοόλ.

Πάγκοι Εργασίας

Οι πάγκοι εργασίας Laminate, θα πρέπει να καθαρίζονται με υγρό σφουγγάρι και ένα κανονικό υγρό απορρυπαντικό. Αποφύγετε τη χρήση πολύ λειαντικών προϊόντων. Δεν χρησιμοποιούμε συσκευές καθαρισμού με ατμό.

Οι ανοξείδωτοι πάγκοι έχουν την τάση να βάφονται από ασβεστόλιθο του νερού, αλλά σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά με χλωριούχο βάση ή απορρυπαντικά που κατασκευάζονται από τις ενώσεις του και λειαντικά προϊόντα (κρέμες, τα απορρυπαντικά σε σκόνη, μεταλλικά σφουγγάρια, κ.λπ.), δεδομένου ότι ο χάλυβας μπορεί να γρατζουνιστεί εύκολα.

Τέλος, για τον καθαρισμό του μαρμάρου, γρανίτη και νοβοπάν χρήση μόνο  νερού και σαπούνι, αποφεύγουμε τα υγρά απορρυπαντικά. Είναι αναγκαίο να αρθούν αμέσως οι υγρή λεκέδες, διότι μετά από λίγο χρόνο οι διάφορες ουσίες μπορούν να διεισδύσουν στους πόρους του υλικού. Ωστόσο στην περίπτωση κηλίδων τρίβουμε με ανθρακούχο νερού. Αφήστε το να δράσει και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε με ένα κανονικό υγρό σφουγγάρι νοικοκυριού. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επαναληφθεί η θεραπεία στεγάνωσης με τα κατάλληλα προϊόντα.

X
Welcome to Our Website
Welcome to WPBot